skip to Main Content

Gastronomisch Noordwijk: de beste restaurants aan de kust

Noordwijk aan zee kent talloze exclusieve restaurants waar u uw zintuigen kunt laten prikkelen door bijzondere ingrediënten verwerkt in heerlijke gerechten. Geniet van de ontspannen ambiance en uitstekende service.

DYLANS

Als bewoner van Residence Alexander hoeft u niet ver te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de ‘buurman’ en schuif aan bij DYLANS. Een ware uitblinker wanneer het gaat om eerlijk vlees. Proef de Porterhouse steak, ossenhaas in zoutkorst of de dry aged entrecote. Allen bereid op de beroemde Josper Grill oven, met 100% houtskool.

Alexander Beach Club

Voor een diner met een schitterend uitzicht over de indrukwekkende Noordzee kunt u terecht bij Alexander Beach Club. Waan je voor een avond in een Ibiza op deze exclusieve hotspot. De koks bereiden met liefde prachtige gerechten met seizoens-verse producten.

Paul’s Recept

Nog geen 10 minuten lopen, en u bereikt het chique Paul’s Recept. Liefhebbers van de Franse keuken kunnen hier hun geluk op. Laat u verrassen door dit moderne restaurant met warme uitstraling. Gerechten zijn van hoog culinair niveau en het personeel adviseert u graag over prachtige wijnen die bij uw keuze passen.

Latour

Wilt u écht een avond op en top genieten van wat gastronomie met een mens kan doen? Dan bent u bij Latour aan het juiste adres. Het enige restaurant in Noordwijk aan Zee met een Michelinster, biedt dan ook een ervaring die u niet mag missen. Chef-kok Marcel van Lier, bereidt met behulp van zijn brigade, met veel plezier en passie culinaire hoogstandjes waar u zeker van onder de indruk zult zijn.

 

 

Back To Top