skip to Main Content

Dichtbij Zee

In het schilderachtige Noordwijk aan Zee, aan de Rudolf Tappenbeckweg, wordt gewerkt aan de realisatie van een uniek appartementencomplex, zoals nog niet eerder is vertoond in deze omgeving. Residence Alexander is wonen in de luwte van de Noordzee. Op een plek die samen door mens en natuur is gecreëerd. Duinen
gevormd door de wind en de zee, en de bewoners die het land eigen maakten door het aanleggen van akkers en dorpen.

Inmiddels is Noordwijk aan Zee één van de meest elegante plekken die Nederland kent. Het bos- en duinlandschap, met hier en daar een villa, is een ware parel in Nederland. Hier wonen is vooral genieten van al dit moois.

Een goede buur

Eenmaal in het bezit van één van de luxe appartementen van Residence Alexander bevindt u zich middenin de high society van Nederland op het gebied van wonen, eten en leven. Beter een goede buur, dan een verre vriend: met Hotel Alexander als naaste buren, Grand Hotel Huis ter Duin aan de overzijde en Azzurro Wellness als achterburen, verkeert u gegarandeerd het hele jaar door in uitstekend gezelschap.

Blue Zone

Ontwaak, open de deuren van uw riante buitenruimte en adem de schone zilte zeelucht in. Stap de deur uit, ga voor een wandeling of een fietstocht, en trek het uitgestrekte duinlandschap in. Luister en kijk goed om u heen. Misschien ziet u wel een konijn of vos wegschieten in het typisch Hollandse duinlandschap. Noordwijk aan Zee leent zich perfect voor het onderhouden van een gezonde levensstijl. Het dorp werkt dan ook hard aan het creëren van een Blue Zone. Een gebied waar u gezond oud kunt worden. Van de schone zeelucht worden mensen ouder, gelukkiger en houden zij er een gezondere levensstijl op na.

Back To Top