skip to Main Content

Proef, ontspan en geniet

Als bewoner van Residence Alexander staat een unieke culturele ervaring tot uw beschikking. Noordwijk aan Zee kent talloze exclusieve ondernemingen die al uw behoeftes op het gebied van eten, drinken, cultuur, sport, ontspanning en winkelen bevredigen. Ook worden er vele verschillende culturele evenementen georganiseerd.

Magie van ontbijt aan zee

De boulevard maakt het gevoel van wonen aan de kust helemaal af. Start uw dag met een wandeling naar het strand en ontspan terwijl u van een magisch ontbijt geniet bij onder andere het nabijgelegen exclusieve Alexander Beachclub. Heerlijk flaneren en genieten van de zon!

De zoute zeewind

In de zomermaanden neemt u overdag plaats op één van de vele zonovergoten terrassen. Ga lekker zitten, neem een cocktail en luister naar het ruisen van de zee, voel de frisse zeewind en aanschouw de machtige Noordzee. Of loop langs de zee en ervaar de rust van het strand. U heeft altijd toegang tot instant vakantie­gevoel.

Gastronomische uitblinker

U hoeft niet te koken, want op gastronomisch gebied biedt de omgeving een breed scala aan restaurants. En zelfs al heel dichtbij. Denk bijvoorbeeld aan de ‘buurman’ en schuif aan bij DYLANS. Een ware uitblinker wanneer het gaat om eerlijk vlees. Proef de Porterhouse steak, ossenhaas in zoutkorst of de dry aged entrecote. Allen bereid op de beroemde Josper Grill oven, met 100% houtskool.

Ultieme ontspanning

De frisse bos- en duingeur, schitterende vergezichten en ultieme ontspanning vindt u het hele jaar door aan de Noordwijkse kust. Of u nu gaat shoppen in de Hoofdstraat, een lange wandeling maakt door het beschutte bos of een bezoek brengt aan één van de vele muziek-, sport-, of foodevenementen. De levendigheid van de boulevard en het wonen aan de kust zorgen voor een constant in beweging blijvende wereld waardoor u zich niet snel verveelt. 

Back To Top