skip to Main Content

Een sportief bestaan in Noordwijk aan Zee

Een sportief bestaan en een leven in Noordwijk aan Zee gaan hand in hand. De kustplaats werd tenslotte in 2017 benoemd tot European City of Sport. Wie woont in Noordwijk, voelt van nature de aantrekkingskracht van beweging en het buitenleven.

Sportershart

Het gehele jaar door worden er diverse (internationale) sportevenementen georganiseerd in Noordwijk aan Zee. Steeds vaker zien we grote evenementen in de kustplaats zoals het WK Lifesaving, het EK Kiteboard Open en interland hockeywedstrijden.

Naast grote evenementen die veel bezoekers trekken vanuit het hele land, worden er regelmatig lokale sport­ evenementen georganiseerd. Van golf en korfbal, tot wandelen en bridgen; genoeg vermaak het hele jaar door.

Op loopafstand

Staat u in uw vrije tijd graag op de tennisbaan? Of bent u juist niet bang om de strijd aan te gaan op de squashbaan? Als bewoner van Residence Alexander kunt u uw hart ophalen.

Stap uw deur uit en u vindt op loopafstand Azzurro Wellness. Hier is het op ieder moment van de dag mogelijk deel te nemen aan een partij tennis of squash. Beweeg u na afloop naar de spa en kom volledig tot rust in de sauna of op één van de hydromassagebedden.

Mooiste golfbaan van Nederland

Met een rijke historie, die teruggaat naar 1913, is de Noordwijkse Golfclub een zeer prestigieuze baan. Slaat u graag een ‘balletje’? Dan is deze ‘links course’ golfbaan zeker een uitdaging om eens te proberen.

Gebruik de natuur

Naast de vele golfbanen, spa’s en strandsporten die u kunt beoefenen als inwoner van Noordwijk aan Zee, is er natuurlijk één ultieme plek waar u zich helemaal kunt uitleven: de natuur.

Ga fietsen in de duinen, wandelen op het strand of paardrijden in het bos. Bent u niet bang voor een uitdaging? Ontdek dan de vele sporten op het water. Breek door de branding in een kano of catamaran. Of bewaar uw balans op een SUP board en aanschouw Noordwijk aan Zee vanaf een hele andere kant.

Back To Top